Nettleseren din er utdatert!

Utdaterte nettlesere har sikkerhetshull og følger ikke nye webstandarder. Vennligst oppdater eller bytt nettleseren din for å få fult utbytte av denne nettbutikken.
Meny
Handlekurv

Vilkår

Når du har lagt inn en bestilling, beregner vi fraktkostnadene og tar kontakt snarest via epost (eller om nødvendig, per telefon). Så snart du har godkjent fraktkostnaden vil ordren bli aktivert.

For spørsmål, ta kontakt på: post@bravvs.no eller 472 60 617

 

SALGSBETINGELSER

BETALING
Betaling via faktura. Det tilkommer ingen ekstra fakturagebyrer eller kostnader på utsendte fakturaer.
OBS! Ved alle ordre over ca. kr. 5.000,- må hele ordrebeløpet innbetales på forhånd, før vi sender varen/varene som er bestilt.

REKLAMASJON
Om varen/varene som mottas er skadet, så må dette umiddelbart gis beskjed om til transportør.
Varer som ikke blir montert/brukt riktig i h.h. til vedlagte brukermanualer, blir ikke sett på som gyldig reklamasjon. Ulykker forårsaket av uhell, vær el. lign. er ikke reklamasjon.

RETUR
Her gjelder kjøpslovens regler. Vi tar ikke imot varer som er brukt eller ødelagt. Varer som returneres, skal returneres i original emballasje. Vi har 14 dagers returrett.
Returadresse: Øko AS, Lumberveien 13, 4621 Kristiansand

PRISER
Alle priser er oppgitt inkl. mva. Prisene som er oppgitt er med forbehold om prisjusteringer.

FRAKT
Frakt er ikke inkludert i prisen. Varene blir sendt med Posten eller Nor Lines AS, det kommer an på størrelsen på forsendelsen. Vi beregner frakt ut i fra transportørens priser til oss. Vi legger ikke på kostnader på transportørens priser.

LEVERINGSTID
Lagervarer blir sendt omgående. Noen varer er bestillingsvarer og blir levert omgående etter at de er levert til vårt lager.

TILLEGGSOPPLYSNINGER
Vi tar forbehold om eventuelle feil, mangler eller prisjusteringer.